Werkzaamheden Prins Bernardstraat

De Prins Bernardstraat schuift een stukje op. Het trottoir en de weg aan de achterzijde van de woningen Prinses Beatrixstraat 2 tot en met 16 schuiven ongeveer 1,5 meter op, richting de flat.

Deze woningen aan de Prinses Beatrixstraat krijgen de berging aan de achterkant van de woning en daarvoor is meer ruimte nodig.

Werkzaamheden Prins Bernardstraat

Aannemer Netters start half augustus met de werkzaamheden aan de weg. Door het verschuiven van het trottoir en de weg is het ook nodig om elektrakabels en glasvezelkabels te verleggen. De aannemer van de nutsbedrijven werkt samen met aannemer Netters om de werkzaamheden in de openbare ruimte uit te voeren. Als het goed is, zijn deze werkzaamheden begin september afgerond.

Verplaatsen bergingen

Woningstichting Eigen Bouw gaat de woningen aan de Prinses Beatrixstraat , Koningin Julianastraat en Prins Hendrikstraat opknappen. De woningen krijgen een nieuwe gevel en een nieuw dak. De 24 woningen aan de Beatrixstraat 2-16 en 54-68 en Julianastraat 61-75 krijgen aan de achterkant een nieuwe berging. De huidige berging aan de voorzijde wordt gesloopt. Lees meer over dit onderhoud.

De aannemer van Eigen Bouw (Lenferink) start ook na de zomervakantie met de werkzaamheden. De renovatie van de woningen is na verwachting klaar in het tweede kwartaal van 2021.

De werkzaamheden in de openbare ruimte zijn met Eigen Bouw en de aannemer Lenferink afgestemd.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden in de Prins Bernardstraat? Belt u dan met de heer F. Heijnens (tel. 06 - 20 15 70 61). Voor vragen of informatie over de renovatie van de woningen van Eigen Bouw belt u met Eigen Bouw (tel. 0570 - 61 45 40).

Blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten. Volg ons op facebook.com/oranjekwartierdeventer.